Gratis verzending bij alle bestellingen boven de 75,- 

Flower Delivery Amsterdam Artflor by Flowers & Powers
WORKSHOPS - ARTFLOR BY FLOWERS & POWERS

Creëer Uw Eigen Bloemstukken

PRIVÉ BLOEMSCHIKKEN LESSEN EN WORKSHOPS

GEDROOGDE & VERSE BLOEMENWORKSHOPS

Bij ArtFlor hebben we een passie voor bloemen en de kunst van het bloemsierkunst. Onze workshops bieden een intieme setting waar u uw creativiteit de vrije loop kunt laten, de fijne kneepjes van bloemontwerp kunt leren en een door u zelf gemaakt meesterwerk mee naar huis kunt nemen.

Fundamentele Technieken

Ongeacht uw voorkeursstijl - modern, rustiek of iets daartussenin - wij voorzien u van de fundamentele technieken die naadloos kunnen worden aangepast.

Persoonlijke Begeleiding

Elke student is uniek, en dat geldt ook voor hun stijl. We moedigen u aan om uw eigen stem te vinden in het bloemontwerp en bieden persoonlijke begeleiding om ervoor te zorgen dat uw arrangement er professioneel uitziet.

Kunst van Kleuren

Boeketten maken is een kunst op zich. We beginnen met een visie, misschien een kleurenpalet of een thema, en we zorgen ervoor dat we bloemen kiezen die op hun hoogtepunt zijn.

Workshops op Maat

Van privélessen tot teambuildingactiviteiten en speciale bloemontwerpfeesten, wij zijn geschikt voor individuen, groepen en bedrijven. Vier bij ons een bruidsfeest, personeelsuitje of verjaardag.

DETAILS

Het gaat niet alleen om het creëren van een prachtig bloemstuk; het gaat over bloemenplezier, nieuwe bloemenvrienden maken en genieten van een unieke leerervaring.

Als zondagen niet in uw schema passen (we begrijpen het; soms houden we ook van luie zondagen), laat het ons dan weten. Wij zijn flexibel en zoeken samen met u naar een geschikt moment.

RESERVEER UW PLEK
VERLEDEN WORKSHOPS
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0