Gratis verzending bij alle bestellingen boven de 75,- 

Flower Delivery Amsterdam Artflor by Flowers & Powers
Kwaliteitsgarantie - ARTFLOR BY FLOWERS & POWERS

Onze 100% Kwaliteitsgarantie

Bij Artflor by Flowers&Powers hebben we een passie voor het verrijken van levens met de allure van de natuur. Onze nauwgezette aandacht voor detail en betrokkenheid bij onze klanten onderscheiden ons.

Als kenners van zowel verse als gedroogde bloemstukken hebben we door de jaren heen de wereld rondgereisd, in samenwerking met vooraanstaande boerderijen, om u ongeëvenaarde bloemmeesterwerken te bieden. Met duizenden leveringen onder onze riem hebben we onze verzend- en operationele processen geperfectioneerd, zodat alleen de meest levendige en betoverende bloemen uw ruimte sieren.

Omdat we de tijdloze schoonheid van droogbloemen erkennen, bieden we ze ook te koop en te huur aan, waardoor onze klanten de flexibiliteit en keuze krijgen die ze verdienen.

Uw speciale momenten zijn onze prioriteit en wij doen er alles aan om uw bloemendromen werkelijkheid te laten worden. Daarom presenteren wij u met veel plezier onze 100% verse kwaliteitsgarantie. Wij raden u aan om vertrouwd te raken met de volledige details en voorwaarden voordat u uw bestelling afrondt.

Onze Belofte

Artflor by Flowers&Powers staat voor de ongeëvenaarde kwaliteit van de bloemen die u ontvangt.

Onze 100% verse kwaliteitsgarantie omvat de algehele kwaliteit en versheid van uw bloemenlevering.

Wij beloven dat uw bloemen vers gesneden aankomen, klaar voor hydratatie in zoet water.

Gezien de aard van onze producten is onmiddellijke hydratatie na verzending essentieel, en we dringen er bij al onze klanten op aan om de bloemen zorgvuldig voor te bereiden en gedurende minimaal 2 uur te hydrateren.

Jouw Belofte

Om in aanmerking te komen voor onze garantie, dient u de Handleiding voor bloemenverzorging en voorbereiding te volgen. Een goede bloemenverzorging ligt in de handen van onze klanten.

Artflor by Flowers&Powers kan niet aansprakelijk worden gesteld voor producten die schade ondervinden als gevolg van verkeerd gebruik door klanten. Elke productpagina biedt inzicht in waar u op kunt anticiperen en begeleidt u bij het voorbereiden, hydrateren en laten bloeien van uw bloemen.

De transformatie van uw bloemen na hydratatie kan aanzienlijk merkbaar zijn. Terwijl u uw bloemen verzorgt door overtollige bladeren, stengels en groen weg te knippen, is het normaal dat u een paar stelen weggooit, net zoals professionele bloemisten dat zouden doen.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0