Gratis verzending bij alle bestellingen boven de 75,- 

Flower Delivery Amsterdam Artflor by Flowers & Powers
ARTFLOR BY FLOWERS & POWERS

Veelgestelde Vragen

ZORG

De levensduur van uw bloemen is afhankelijk van het soort bloem en de verzorging die u geeft. Over het algemeen kunnen de meeste bloemen, met de juiste verzorging, 5-7 dagen blijven staan. Bij elk boeket geven we onderhoudsinstructies, zodat u ze zo lang mogelijk vers kunt houden.

Bewaar ze op een koele plaats, uit de buurt van direct zonlicht. Ververs het water elke 2 dagen en knip de stelen schuin af. Plaats ze niet in de buurt van rijp fruit, omdat er ethyleengas vrijkomt, wat de levensduur van de bloemen kan verkorten.

Wij zetten ons in voor duurzaamheid. Hoewel niet al onze bloemen biologisch zijn, geven we er de voorkeur aan om in te kopen bij boerderijen die duurzame praktijken hanteren. Heeft u specifieke wensen, laat het ons dan weten.

Ja! We hebben wekelijkse, tweewekelijkse en maandelijkse abonnementsopties. Duik in ons abonnementsaanbod op onze website of neem contact met ons op voor meer informatie.

Voor online bestellingen accepteren wij betalingen via alle gangbare creditcards en iDeal. Houd er rekening mee dat voor alle online transacties een vooruitbetaling vereist is. Voor aankopen of afhalingen in de winkel accepteren wij zowel contant geld als kaarten.

LEVERING

Ja dat doen we! Voor bezorging op dezelfde dag moeten bestellingen vóór 10.00 uur worden geplaatst. Voor speciale arrangementen of piekperiodes adviseren wij vooraf te bestellen.

Natuurlijk! U kunt uw persoonlijke boodschap toevoegen tijdens het afrekenproces, waarna wij deze bij uw bloemen voegen.

Absoluut! Wij houden ervan om unieke arrangementen voor onze klanten te maken. Neem rechtstreeks contact met ons op of geef specifieke instructies wanneer u uw bestelling online plaatst.

Uw tevredenheid is onze topprioriteit. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw bestelling, neem dan binnen 24 uur na ontvangst van uw boeket contact met ons op. Wij zullen ons best doen om uw zorgen weg te nemen.

Als alternatief verwelkomen we klanten altijd om hun bestellingen rechtstreeks in onze winkel op te halen. Aarzel niet om langs te komen, ook al is het alleen maar voor een warm gesprek. Voor bezorgaanvragen buiten de grenzen van Amsterdam en Amstelveen kunt u contact met ons opnemen.

Opmerking: Zorg ervoor dat u bij het afrekenen de optie van uw voorkeur selecteert: ophalen in de winkel of bezorgen. Deze selectie is voor ons cruciaal om u optimaal van dienst te kunnen zijn.

Ja, wij bieden weekendleveringen aan. Voor feestdagen kunt u echter het beste vooraf contact met ons opnemen, aangezien onze bezorgservice kan variëren.

Wij doen ons best om de bloemen bij de buren achter te laten en laten een briefje achter voor de ontvanger. Lukt dat niet, dan brengen wij het boeket terug naar onze winkel om het op te halen. Raadpleeg onze leveringsbeleid voor meer details.

ZAKELIJK

Ja, wij zijn gespecialiseerd in het maken van prachtige bloemendisplays voor bruiloften. Van boeketten en boutonnières tot centerpieces en zaaldecoratie, wij kunnen de perfecte arrangementen samenstellen om uw speciale dag compleet te maken. Neem contact met ons op om de details te bespreken en een adviesgesprek te boeken.

Absoluut! We bieden wekelijkse bloemenbezorgdiensten aan winkels, restaurants, hotels en andere bedrijven, zodat uw ruimte altijd fris en uitnodigend aanvoelt. Neem contact met ons op voor op maat gemaakte arrangementen die zijn afgestemd op de esthetiek en behoeften van uw bedrijf.

Wij werken graag met u samen! Voor zakelijke vragen, partnerschappen of bulkbestellingen kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen. Ons team bespreekt graag met u hoe we uw zakelijke sfeer het beste kunnen bedienen en verbeteren met onze bloemenexpertise.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0