Gratis verzending bij alle bestellingen boven de 75,- 

Flower Delivery Amsterdam Artflor by Flowers & Powers
EVENEMENTEN - ARTFLOR BY FLOWERS & POWERS

Bloemen decoratie op locatie

Privefeesten
ONTDEK WAT WIJ TE BIEDEN HEBBEN

Of het nu gaat om een ​​diner, een mijlpaalviering of een speciale gelegenheid, ons deskundige team stelt bloemen samen die een vleugje elegantie toevoegen en momenten onvergetelijk maken.

Bruiloft bloemen
DROGE OF VERSE BLOEMEN VOOR JE GROTE DAG

Laat uw "ik doe"-moment bloeien van schoonheid. Onze toegewijde bloemsierkunstenaars maken elk boeket, middelpunt en bloemenaccent nauwgezet om uw liefdesverhaal weer te geven.

Bloemen fotoachtergronden
BLOEMMUREN

Leg momenten vast tegen een canvas van bloesems. Onze op maat ontworpen bloemenachtergronden voegen een vleugje kunstzinnigheid van de natuur toe aan uw foto's, waardoor elke momentopname een meesterwerk wordt.

Brandinginitiatieven in de winkel
BLOEMEN MAKEN GELUKKIGE KLANTEN

Verbeter de sfeer van uw winkel met onze onderscheidende bloemenbrandingoplossingen. Door de charme van verse bloemen te combineren met de essentie van uw merk, creëren wij unieke bloemeninstallaties die uw klanten boeien en betoveren.

Influencer PR-mailer
DRUK UW MERKIDENTITEIT UIT

Verbind uw publiek met de wereld van prachtige bloemontwerpen. Als influencers en redacteuren die het verhaal vormgeven, kunnen wij u samengestelde bloemenpakketten aanbieden die resoneren met uw merk en boodschap.

Bloemeninstallaties voor binnen en buiten
BLOEMENINSTELLINGEN DOOR HEEL AMSTERDAM

Of het nu een rustig toevluchtsoord binnenshuis is of een uitgestrekte buitenruimte, onze bekwame bloemontwerpers weven installaties die schoonheid en sfeer naadloos combineren.

Bedrijfsdiners
MIDDELWERKREGELING

Trek de aandacht en maak indruk op uw gasten. Voor bedrijfsdiners waarbij elk detail telt, maken onze doorgewinterde bloemontwerpers arrangementen die professionaliteit en verfijning in zich dragen.

Corporate Holiday Decor en evenementen
FEESTDAGEN OP HET WERK

Vier de feestdagen in stijl. Ons deskundige team creëert vakantiedecors en bloemstukken die resoneren met het bedrijfsethos en tegelijkertijd een vleugje feestelijke vrolijkheid toevoegen.

Relatiegeschenken
BLOEMEN VOOR ZAKENPARTNERS EN COLLEGA'S

Wij stellen op maat gemaakte bloemstukken en prachtige cadeausets samen, op maat gemaakt voor de bedrijfswereld. Of het nu gaat om het waarderen van een werknemer, het werven van een klant of het vieren van een speciale gelegenheid, onze zorgvuldig vervaardigde geschenken zorgen ervoor dat uw merk opvalt met elegantie en klasse.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0