Gratis verzending bij alle bestellingen boven de 75,- 

Flower Delivery Amsterdam Artflor by Flowers & Powers
ARTFLOR BY FLOWERS & POWERS

Levering

Als u online bij ons bestelt, bent u verzekerd van een snelle en efficiënte service. We zijn er trots op dat we voor de meeste bestellingen de levering de volgende dag kunnen garanderen, zodat uw speciale momenten altijd vergezeld gaan van onze verse bloesems. U kunt er zeker van zijn dat elke levering bij ons zorgvuldig wordt afgehandeld om een ​​veilige aankomst bij u aan de deur te garanderen.

Indien u een voorkeur heeft voor een specifieke levertijd, kunt u contact met ons opnemen via e-mail. Ons toegewijde team staat altijd klaar om uw wensen zo goed mogelijk te vervullen.

Voor bestellingen boven de 35 euro bieden wij graag een gratis bezorging aan binnen een straal van 1 km rond onze bloemenwinkel. Voor degenen die in Amsterdam gevestigd zijn, bieden we graag gratis bezorging aan voor bestellingen boven de 75 euro. Valt uw bestelling onder de 75 euro, dan gelden er verzendkosten van 7,50 euro. Voor onze gewaardeerde klanten in Amstelveen geldt een bezorgkost van 10 euro.

Als alternatief verwelkomen we klanten altijd om hun bestellingen rechtstreeks in onze winkel op te halen. Aarzel niet om langs te komen, ook al is het alleen maar voor een warm gesprek. Voor bezorgaanvragen buiten de grenzen van Amsterdam en Amstelveen kunt u contact met ons opnemen.

Opmerking: Zorg ervoor dat u bij het afrekenen de optie van uw voorkeur selecteert: ophalen in de winkel of bezorgen. Deze selectie is voor ons cruciaal om u optimaal van dienst te kunnen zijn.

In gevallen waarin ontvangers niet beschikbaar zijn, is ons protocol om te proberen de bestelling bij een buurman af te leveren en een briefje achter te laten. Als u ons het contactnummer van de ontvanger verstrekt, sturen wij hem/haar een sms. Als noch de ontvanger, noch de buren aanwezig zijn, ligt het boeket 24 uur in onze winkel klaar om opgehaald te worden. Om ervoor te zorgen dat onze bloemen altijd een thuis vinden, worden niet-geclaimde bestellingen vermeld op ‘Too Good to Go’. Wij geloven dat elke bloem een ​​kans verdient om te schitteren.

We hebben het voorrecht om hand in hand met de natuur te werken. Dit betekent niet alleen dat we een vervullende bezigheid hebben, maar het betekent ook dat ons aanbod seizoensafhankelijk is, met variërende beschikbaarheid en steeds veranderende voorraad. Hoewel onze boeketten altijd onze kenmerkende stijl en een scherp oog voor kleurcoördinatie dragen, zullen ze dus verschillen van de afbeeldingen. Die afbeeldingen weerspiegelen slechts de grootte en een algemene stijlrichtlijn.

Als je om welke reden dan ook een artikel moet retourneren, neem dan contact met ons op via e-mail, telefoon of een direct bericht op onze Instagram.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0