BLOEMEN EN PLANTEN

Maak je wereld mooier, met bloemen, planten, vazen en potten van Flowers & Powers Amsterdam.

Bloemen zijn als woorden; elk boeket is een gedicht. Zoek je een complimentje van drie bloemen in een mini-vaasje, wil je je partner omhelzen met een groots boeket vol warme kleuren of denk je zelfs al aan een huwelijksaanzoek in een kamer als een bloemenparadijs? Wij helpen je graag!

De lekkerste zuurstof van een boswandeling, haal met je met planten gewoon in huis. Deze biologische luchtverfrissers maken je huis niet alleen mooier, maar ook gezond en fris.

Net zoals een schilderij pas compleet is met een lijst, horen bloemen en planten in vazen en potten. Bij Flowers & Powers vind je een heel divers assortiment potten en vazen: van klein tot groot, bijzonder of gewoon, in elke prijsklasse.

Lijkt het je leuk om lekker creatief met bloemen om te gaan, maar weet je niet precies hoe? In onze workshops leer je de fijne kneepjes van het bloemschikken!

Op onze Facebook pagina lees je als eerste wanneer er weer een nieuwe workshop gehouden wordt.

Wil je met een groepje vriendinnen een middagje bloemschikken, als creatief uitje? Kom vrijblijvend bij ons langs om de mogelijkheden te bespreken, of stuur ons een e-mail.